Sisustamo on toteuttanut jo yli xxx ihanaa kohdetta! Astuessani asiakkaan tilaan, nähdessäni heidän presenssinsä siinä hetkessä, intuitiivinen tunne ja visio tilan tulevaisuudesta hahmottuu selkeänä ja kirkkaana. Tila on yleensä koti, mutta se voi olla myös vapaa-ajan asunto, mökki, toimisto tai julkinen tila Suomessa tai ulkomailla.

Suunnittelua inspiroi tavallinen arki, sillä osaan vastata sen kiireen luomiin haasteisiin ja kakofoniaan. Tärkeää on myös se, että tila jatkaa elämää työni jälkeenkin. Opastan asiakkaitani ylläpitämään sisustuksen harmoniaa ja tasapainoa pienillä asioilla ja teoilla.

Sisustussuunnittelijan ammatti vaatii monen eri osa-alueen taitamisen. Olen työssäni hyvin käytännönläheinen ja laatutietoinen. Selvitän, mistä parhaimmat tuotteet saa hankittua ja miten toimitukset hoituvat. Otan selvää koko toimintaketjusta ollakseni valmiina toimimaan tehokkaasti, kun kutsu käy! Ammattitaitoani on käyttää luotettavia yhteistyökumppaneita sekä kokemukseen perustuvaa rautaista organisointikykyä silmäkarkin ja lopputuloksen toimivuuden lisäksi. Lisävahvuuksiani ovat Sisustamon monivuotiset luottokumppanit ja -verkostot.

Kohteen koolla ei ole väliä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä! Teen tätä työtä samalla isolla sydämellä sekä pieneen mökkiin että näyttävään villaan. Kaikki lähtee ihmisistä: jos emme pääse ajatuksissamme ja visioissamme samalle sivulle, olkoon se syy, miksi minä en ole valintasi. Matkasi kohti unelmiesi olosuhteita on kuitenkin nyt alkanut!