Caption Text
Caption Two
Caption Three

Kirjoita teksti tähän

Sisustamo on toteuttanut jo yli xxx ihanaa kohdetta! Astuessani asiakkaan tilaan, nähdessäni heidänpresenssinsä siinä hetkessä, intuitiivinen tunne ja visio tilan tulevaisuudesta hahmottuu selkeänä jakirkkaana. Tila on yleensä koti, mutta se voi olla myös vapaa-ajan asunto, mökki, toimisto tai julkinen tilaSuomessa tai ulkomailla.Suunnittelua inspiroi tavallinen arki, sillä osaan vastata sen kiireen luomiin haasteisiin ja kakofoniaan.Tärkeää on myös se, että tila jatkaa elämää työni jälkeenkin. Opastan asiakkaitani ylläpitämään sisustuksenharmoniaa ja tasapainoa pienillä asioilla ja teoilla.Sisustussuunnittelijan ammatti vaatii monen eri osa-alueen taitamisen.


Olen työssäni hyvinkäytännönläheinen ja laatutietoinen. Selvitän, mistä parhaimmat tuotteet saa hankittua ja mitentoimitukset hoituvat. Otan selvää koko toimintaketjusta ollakseni valmiina toimimaan tehokkaasti, kunkutsu käy! Ammattitaitoani on käyttää luotettavia yhteistyökumppaneita sekä kokemukseen perustuvaarautaista organisointikykyä silmäkarkin ja lopputuloksen toimivuuden lisäksi. Lisävahvuuksiani ovatSisustamon monivuotiset luottokumppanit ja -verkostot.


Kohteen koolla ei ole väliä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä! Teen tätä työtä samalla isolla sydämellä sekäpieneen mökkiin että näyttävään villaan. Kaikki lähtee ihmisistä: jos emme pääse ajatuksissamme javisioissamme samalle sivulle, olkoon se syy, miksi minä en ole valintasi. Matkasi kohti unelmiesi olosuhteitaon kuitenkin nyt alkanut!Kirjoita teksti tähänKirjoita teksti tähän